Företag som kan fastighetsskötsel i Stockholm

Om du äger en eller flera fastigheter, är det helt omöjligt för dig att även sköta dem själv. Därför bör du anlita en firma som kan hjälpa till med fastighetsskötsel i Stockholm. Utrymmena i en fastighet blir snabbt smutsiga när folk kommer och går, ibland regnar det och det blir blött och geggigt inne i entrén och trapphusen. Ta helst kontakt med en firma som kan fixa med Eftertraktad fastighetsskötsel Stockholm, då kan du känna dig lugn. Gör upp med firman hur ofta de ska komma och städa, under våren och sommaren när det är rent på gatorna, kanske det räcker om firman kommer varannan dag för att dammsuga och torka av golven och trapporna.

Viktigt med fastighetsskötsel i Stockholm

För både de boende och de som hälsar på någon i fastigheten är det viktigt att det alltid är rent och snyggt när de öppnar entrédörren. Mattorna bör vara rena och lukta gott så de som kommer in känner sig välkommen. Det bör även lukta gott om golv och trappor, och de får inte vara klibbiga så att skorna fastnar i smuts. Det gäller även på trappräcket, du ska kunna hålla dig i det utan att det sitter fast smuts. Firman brukar även byta lampor när de går sönder och fixa andra småsaker.

Regelbunden städning är a och o

I fastighet där många bor och det är rörelse i stort sett hela dygnet, är det viktigt att det alltid ser snyggt och rent ut och luktar gott. Under vinterhalvåret blir det lätt smutsigt, då kanske firman som städar får komma minst varje dag, eller till och med två gånger om dagen. En gång väldigt tidigt på morgonen och en gång sent på kvällen, då är det alltid rent när de boende ska till jobb eller skola. Firmor som tar hand om fastighetsskötsel i Stockholm använder nästan alltid bra miljövänliga maskiner och skurmedel, som gör att det alltid luktar gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *