Försvarsspray med extra stilpoäng!

  • av
Rekommenderad Försvarsspray

När det väl ska inhandlas försvarsspray så är det inte ofta som det tänks över hur det matchas med klädesplaggen och liknande. I mina ögon så är det minst lika viktigt som hur den väl fungerar vid sena kvällar när privatpersoner behöver skyddas mot angripare. Det som är absolut viktigast är ju dock inte huruvida en försvarsspray fungerar mot angripare eller inte. Om en spray passar in i utstyrseln eller inte spelar inte så stor roll över huvud taget. Den stora frågan är ju huruvida den kan rädda ditt liv när du blir anfallen av en angripare en sen kväll!

Hur fungerar en spray?

En försvarsspray fungerar på så sätt att de förblindar motståndaren genom att svida oerhört mycket i ögonen. Det är en oerhörd smärta som sätter stopp för attacken direkt. Den smärtan förövaren känner kan betyda att du kan känna dig säker. De mer utvecklade produkterna har även inbyggda överfallslarm och färger inbyggda i sina sprayer. Dessa färger gör så att polis snabbt kan hitta och identifiera angriparen, även under nattetid då färgen reflekterar ljus. Överfallslarmet tjuter inte enbart ut ett larm högt för att skrämma angriparen och tillkalla förbipasserande, utan larmar även till larmcentralen. Kombinationen av färgen, överfallslarmet och förblindande försvarsspray är en uppskattad av användare för dess effektivitet.

Vart hittar jag försvarsspray?

I dagens Sverige är det ett stort tryck på denna typ av produkt. När det kommer till butiker med stort utbud finns det massvis med butiker i Stockholm som konkurrerar om förstaplatsen. Denna nätbutik har dock sedan länge lyckats leda branschens utveckling genom att ha lägst priser på marknaden. Deras låga priser och goda service har uppskattats stort av kunder som visat sin uppskattning genom stora köp. Dessa köp har ett till ett säkrare Sverige vilket har varit denna nätbutiks önskan från första början. För att se personförsvars utbud av försvarsspray otroliga utbud rekommenderar jag härmed att gå in och kika på deras hemsida direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *