En god lunch i Stockholm City

  • av
Lunch i Stockholm City

Du jobbar i Stockholm City, men timmen för lunch gör sig påmind även där. Du har varit duktig hela morgonen, men nu har magen börjat kurra. Som många andra kanske du har din favoritrestaurang – men ibland behöver man lite variation i rutinen. Om du googlar “lunch Stockholm city” får du en nästan oändlig lista på förslag – vilket ska du välja? Sin mångkulturella miljö till ära, kan Stockholm erbjuda lunchrätter som passar alla smaker. Ibland vill man dock bara njuta av gammal ärlig svensk husmanskost.

Fusion-koncept i svensk stil

HaQ erbjuder lunch Stockholm City som valt att blanda gammalt med nytt, internationellt med traditionellt. Känner du för en måltid i äkta spansk Tapas-stil? Eller vill du hellre ha äkta blågul kost i munnen? Du behöver inte välja – på HaQ i Stockholm City kan du få det bästa av båda världarna till lunch. De erbjuder en spansk Tapas-upplevelse där du kan njuta av all sorts svensk husmanskost i tapas-format. Välj drickat bland deras stora variation av svensk öl och andra drinkar med svensk touch. Känn hur du blir mätt och glad, helt taggad på eftermiddagens göromål!

Lunch i Stockholm City med Yoga

Är du den som älskar yoga för att du känner en avstressande, lugnande effekt, kommer du att älska HaQs event Frukost & Lunch Yoga i Stockholm. För dig som känner att själva måltiden inte räcker till för att pausa och ladda om, har HaQ skapat detta koncept som kombinerar ett Yoga-pass med måltiden. Det blir den perfekta pausen i vardagen: du får röra på dig lite, du får i dig god mat, och du säger nej till möjligheten att hitta på förevändningar som att du inte har tid eller ork för att äta rätt eller motionera mera. Detta Stockholm Citys populära lunchställe är inte omtyckt för intet: besök restaurangen och upplev en riktig fusion av orientalisk motion, spansk servering och äkta svensk lunch mitt i Stockholm. Och glöm inte att rekommendera HaQ Tapas Restaurang till dina bekanta – för att alla behöver få nytt liv i vardagen någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *