Målare i Stockholm bygger hus

  • av
En Målare i Stockholm

Det finns en erkänt duktig målare i Stockholm som helt har bytt karriär under de senaste månaderna. Han har gått från att ha målat oljeporträtt av katter i fina landskap till att bygga hus. Det är ett väldigt udda karriärval för en målare i Stockholm som är bosatt på Södermalm. Det är inte ett geografiskt område som är känt för sitt hårt arbetande boende. Utan snarare raka motsatsen – holmen är fylld av målare och andra estetiker från Stockholm. Det är som att det är en universell lag att samlas på Södermalm i Stockholm som esteter. Det och att ha krulligt hår och rutiga skjortor som är ett par storlekar för stora!

Galleri för målare i Stockholm

Denna målare har jobbat hela sitt liv med att öppna ett galleri för boenden i Stockholm. Efter många år av hårt slitande så har han äntligen lyckats! Det tog sin tid men nu är han äntligen här. På toppen av berget som lockar till sig blickar på en ståtlig målare från hela Stockholms societet. Hans galleri blev inte bara lyckat utan det blev en hit. Det vallfärdade in folk från städer i rikets yttre områden som Haparanda och Pajala för att bevittna denna målare Stockholm. I mina ögon är det den största bedriften en man eller kvinna kan begå här i livet. Att bli en Messias för den gemene mannen.

Priset för dennes tavlor

Denna målares tavlor är tyvärr inte till salu ännu. Han känner att han inte vill att de ska låtsas in i någons privata bostad. Utan de ska få hänga i hans galleri med gratis inträde så att alla får bevittna hans konstverk. Det är hans sett att dela med sig till världen och ge tillbaka för allting som den gett honom. Han har tidigare arbetat på denna målerifirma som anses vara en av stadens bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *