Trädfällning Sollentuna

Letar du efter någon som kan hjälpa till med trädfällning i Sollentuna? Gör en sökning på ordet ”arborist” så hittar du ganska många som kan hjälpa till med det som behövs. Gäller det flera träd över ett större område behövs kanske flera stycken, i alla fall om tidsplanen är pressad. Vitsen med det arborister gör är annars att de kan fälla stora träd så att säga ”uppifrån och ned”. Det skiljer sig alltså mycket från vanlig skogsavverkning.

Proffsig trädfällning i Sollentuna

Finns det andra byggnader, installationer, vägar eller kanske människor i omedelbar närhet är det klokt att anlita Industriledande trädfällning sollentuna av rent säkerhetsskäl. Det går inte att bara sätta motorsågen i trädstammens nedre del och hoppas på det bästa. Trädet trillar kanske åt det håll man vill, men för att vara säker så behövs erfarna personer som vet exakt hur snitten ska sättas så stammen kan falla med nästan millimeterprecision. Ett träd eller många? Välj i första hand företag med lång erfarenhet och goda referenser.

Boka hembesök

Börja med att boka ett hembesök och be sedan om offert på det uppdrag du har. Kanske behövs det en höghöjdsarborist, kanske räcker det med en motorsågsexpert. Tänk också på vad som kan behövas när trädet eller träden väl är fällda. Virket lär inte försvinna av sig själv! Ingår bortforsling och hur styckas bitarna upp. Finns det möjlighet att avyttra virket på något sätt så det kommer till nytta eller är det återvinningen som gäller? Det finns en del frågor som behöver sina svar innan du väljer vem som ska hjälpa dig att utföra trädfällning i Sollentuna. Gäller det röjning av en ny tomt kanske det behövs ytterligare markbearbetning och då är det ju aldrig fel om företaget du väljer har något aktivt samarbete med ett sådant, eller i alla fall kan rekommendera något så du slipper leta själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *